Entreprenørarbejde

Telefon: 51 26 16 12

E-mail: asn@as-nielsen.dk

Entreprenørfirma udfører gravearbejde

Hos A. S. Nielsen er vi dit lokale entreprenørfirma i Roskilde, Køge og resten af Storkøbenhavn. Vi udfører entreprenør- og anlægsarbejde for private såvel som erhvervskunder.


Om vores entreprenørfirma


Vi har eksisteret siden år 2005 og har siden da arbejdet for private kunder, som for eksempel grundejerforeninger og virksomheder, og vi har også udført opgaver som underentreprenør for større virksomheden, blandt andet i forbindelse med motorvejsarbejde.


I vores entreprenørfirma er det vigtigt, at vores arbejde bliver udført af høj kvalitet, som vi kan stå inde for, og derfor lægger vi også stor vægt på, at alle vores medarbejdere er både fagligt kompetente og ikke mindst motiverede til at udføre deres arbejde.


Som entreprenørfirma udfører vi alle former for graveopgaver, både store og små. Vi har mange faste og ikke mindst dygtige samarbejdspartnere, som kan hjælpe os med at løse de opgaver, som vi ikke selv kan klare alene. Så uanset hvilken type gravearbejde, du skal have foretaget, kan vi være dig behjælpelige.


Hør mere om vores entreprenørarbejde


Skal du bruge et dygtigt og erfarent entreprenørfirma til eksempelvis gravearbejde i området nær Køge eller Roskilde eller et andet sted i Storkøbenhavn, skal du bare kontakte os. Ring allerede nu på telefon 51 26 16 12 eller skriv til vores e-mail asn@as-nielsen.dk.

Hvem er vi?

A. S. Nielsen A/S

CVR: 28516835

Kontakt os

Find vej

Bækkeskovvej 2B

2665 Vallensbæk Strand

Copyright © All Rights Reserved