​Flisebelægning

Telefon: 51 26 16 12

E-mail: asn@as-nielsen.dk

Flisebelægning udføres af uddannet brolægger

​Hos A. S. Nielsen udfører vi som brolægger alt inden for flisebelægning til private og erhvervskunder i Køge, Roskilde og resten af Storkøbenhavn. Vi tilbyder blandt andet lægning af alle typer fliser og sten – også i buer og forskellige mønstre.


Brolægger tilbyder råd og vejledning


Skal du bruge en dygtig brolægger til din flisebelægning, lytter vi til dine ønsker og behov, så vi er sikre på, at resultatet bliver, som du gerne vil have det. Alle vores brolæggere er uddannede, og de kan samtidig også give råd og vejledning til, hvilke løsninger der vil være de mest optimale til lige netop din belægning.


Vi kan også hjælpe dig med hensyn til valg af materialer, og vi kan skaffe alt hjem til dig.


Som brolægger kan vi blandt andet udføre flisebelægning af enhver slags samt anlægge stier i forskellige mønstre, sten og fliser alt efter din personlige smag og dine ønsker.


Kontakt os og hør mere om flisebelægning


Ønsker du at høre mere om vores arbejde med flisebelægning, eller har du et projekt, du gerne vil have vores brolægger til at kigge på, skal du bare kontakte os. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 51 26 16 12, men du kan også skrive til vores e-mail asn@as-nielsen.dk, hvis det passer dig bedre.

Hvem er vi?

A. S. Nielsen A/S

CVR: 28516835

Kontakt os

Find vej

Bækkeskovvej 2B

2665 Vallensbæk Strand

Copyright © All Rights Reserved